Kreta -11

Hade en underbar vecka på Kreta tillsammans med min syster. Runt 40-45 grader varje dag och solsken, det klagar man inte på direkt?
Saknar det jättemycket, speciellt den underbara värmen och att ha semester..
Vi bodde jättebra, vi fick ju ta en chansning på vilket hotell vi skulle ta men vi valde helt rätt!
Hotellet hade 2 stora pooler och precis nedanför hade vi stranden, så sjukt fint vatten i havet. Hotellet låg inte mitt i stan men vi behövde inte gå alls långt för att komma in till stan så det var jätteskönt på det sättet. Allting var ju lite speciellt eftersom varken jag eller min syster hade åkt utomlands utan våra föräldrar innan, men allting funkade jättebra och det blev en lyckad resa!
på väg!
Första dagen!
Fick en hel pool för mig själv!!

Plötsligt så händer det!

NU är jag tillbaka! Inte från Kreta om det är någon som tror det eftersom jag inte har skrivit sedan jag åkte.. 
Jag har varit hemma ett bra tag nu men har inte haft lust att blogga helt enklet men nu är jag tillbaka (för stunden i alla fall). Vad jobbigt allting blev nu, för ni har ju missat hur mycket som helst??
Jag har inte berättat någonting om resan, gymnasiet och allt annat spännande som har hänt. Men jag kan inte ta allting i ett och samma inlägg känner jag eftersom då kommer inlägget bli otroligt långt. Men jag börjar såhära så att ni vet att jag är tillbaka, har skaffat iPhone nu så det lär bli mer bilder och fler updateringar. Funderar på att byta blogg portal men det kan vi ta när det är dax eller vad säger ni?
Kom på att jag är i väldigt stort behov av en ny header som måste fixas snarast!

Sturup

Ska gå på planet mot Kreta om någon minut, ha det så bra här hemma!!!!

not ready to make nice

Vilken underbar dag det har varit! Fick både solat och träffat min favorit Sara.
Känns som att kvällen kommer bli minst lika bra, ska hem till Fabian med några vänner vi ska bada och umgås!
I mina öron låter det riktigt bra i alla fall, får hoppas på att det blir lika bra också.
Nä nu ska jag sticka och möta Zarah och Ellinor sen drar vi till Fabian, ha en fin kväll alla ♥
( slänger upp en bild senare, det funkade inte nu)

Runaway Bride

Snäppet jobbigare att träna idag faktiskt, vet inte varför men så är det alltid för mig 2:a gången jag tränar. Det var skönt efteråt i alla fall trots att det känns i benen nu!
Nu ikväll skulle jag egentligen träffat några kompisar men så blev det inte, hade mys kväll med Elina istället. Kollade på Runaway bride, åt ost-bricka och åt vattenmelon. Mysigt!!!
Ska sova nu och hoppas på fint väder i morgon igen <3
Saknar min älskling så nedrans mycket...

Whatcha got

Efter några timmars solande ute i trädgården blev resultatet: Ful bikini bränna och rött ansikte!
Men det var riktigt skönt att ligga och sola, det röda lägger väl sig snart.
Drar snart ner till gymmet, idag igen!! Duktig jag är! Blir nog crossen och styrka idag igen, tagga beach 2011!! Rätt många månader efter dock haha....







säg att du älskar mig

Är på dåligt humör, inte sur, mest ledsen faktiskt. Vill göra någonting som jag tycker om, hade helst av allt velat mysa tillsammans med min älskling.... Men blir nog att sätta mig och titta på Sex and the city, äta gott och kanske fixa till naglarna. Ja så får det bli!
Btw, är rätt stolt över mig själv!! Stack ner till gymmet idag, 30 min på Crossen och 30 min styrke. Mår gott i samvetet nu eftersom jag inte har rört på mig frivilligt sen ja när kan det ha varit?? Februari? GRYM JAG ÄR!!!!!

Sometimes you just want to run away

Längtar som en galning tills vi åker, jag och min älskade syster. Är så tött på allt här hemma, inget personligt mot någon ångade mig för det är ju lite personligt mot någon. Men vill bara här i från, trött på det nu. Får stå ut 10 dagar till, sen flyr jag!
Paradiset <3

RSS 2.0