Rädsla

Jag är rädd för rätt många saker, men det västa som finns är att vara ute ensam.
Eller det är nog mörkret jag är rädd för, eftersom jag hatar att vara ensam hemma på kvällen också..
Det är säkert inte bara jag som upplever rädsla när man är ute själv, men när jag är på väg hem från något ställe så känns det som att jag aldrig kommer att komma hem igen. Det känns som att det är slutet att det är det sista för mig. Det värsta är när man GÅR helt ensam, fast det gör jag nästan aldrig. Men cykla själv händer rätt ofta, jag är så rädd att jag glömmer att andas.. Jag hinner helt enkelt inte med det, jag cyklar sabbare än att blinka. Jag tror egentligen att jag är rädd för rädslan för jag kan inte sätta fingret på vad det är jag blir rädd för utan innan jag ens har hunnit ut vet jag att hem färden kommer vara jobbig, jag vet att jag kommer vara rädd. Det är säkert någon av er som verkligen förstår min rädsla, för det är verkligen jättehemskt!!!

Myggor

Jag har 7 myggbett, och det är bara på FÖTTERNA! Shit vad det kliar!!!!
Har flera på benen och armarna också... Lär väl få ännu fler inatt också.
Dom små kräken!
Är ledig i morgon, skönt! Ska bli så skönt att sova ut eftersom inatt tog en viss Zarah hela sägen... När jag har vaknat till liv i morgon så ska jag, mamma och pappa åka till Ikea för att hitta lite saker till mitt rum. Vi får väl se vad vi kommer hem med! Men nu ska jag nanna kudden, sovgott!

Kräftskiva

Igår hade vi kräftskiva här hemma, hade en supermysig kväll med mina tjejer. I morse var jag hos läkaren, visar sig att jag har en sned ryggrad! Känns lönt att kolla ryggen i skolan när inte skolläkaren gör någonting åt det ändå bra jobbat! Nu ska mamma boka tid till en "ryggspeciallist" så får vi se vad detta leder till.
Saknar min älskade pojkvän så det gör ont..

Svar på kommentar!

Hur gör du för att få så fint hår som är långt men ser ändå inte slitet ut? Klipper du dig ofta?
Tack så mycket ;) Men för det första så minns jag inte senast jag plattade mitt hår, har inte gjort det på hela sommarlovet och det var ett tag innan skolavslutningen också. Förr plattade jag håret varje dag och kanske 3 gånger per dag, men det sliter något brutalt på håret, visst man kan använda värmeskydd men det hjälper inte helt ändå! Så det är väl nog den största anledningen skulle jag tro. Lockar det inte heller och använder bara hårfön ibland, men det är inte ofta. Varje gång jag duschar använder jag inpackning, en inpackning från Goldwell använder jag två gånger i veckan och resten av gångerna använder jag Sunsilk. Funkar hur bra som helst och håret blir silkeslent efteråt. Jag klipper aldrig mig, eller väldigt sällan just för att jag hatar att klippa mig..

Nu är det officiellt!!!!

Harry Potter är VÄRLDENS BÄSTA FILM!!!!!!

Dagen starades med jobb från 9 till 14.30, dagen gick snabbt idag för en gångs skull! Efter jobb var jag och Elina ute med hundarna i ca 1 och en halvtimme, jätteskönt faktiskt. Kvällen har spenderats tillsammans med Elina inne i Lund först åt vi Sushi och sen blev det bio, Harry Potter som ni förstod ;)
Bild från Restaurangen

Just my luck

I morse när jag och Henke vaknade var det super fint väder, blev jätteglad eftersom jag är ledig hela degan idag. Men när vi har ätit frukost ser vi att det börjar bli molnigt och sen kommer regnet, jättekul verkligen!
Så nu bakar vi isället, det är också mysigt men hade hoppats på stranden idag....

Lördagskväll

Denna kväll spenderar jag tillsammans med min fina pojkvän som jag har 7 månader med idag. Vi har precis lagat och ätit tacos tillsammans och snart ska vi mysa med glass och film. Hoppas att ni också får en mysig kväll!
sne bild

SLINGOR

Mötte upp Sara vid tre så drog vi hem hit för hon skulle ju slings mitt hår!
Jättenöjd själv faktiskt, känns en aning ovant eftersom det blev stooor skillnad denna gången.
Titta och se vad ni tycker!
FÖRE
UNDER TIDEN

EFTER
Här har ni slut resultatet då ^
|
|
Vi hade lite färg över så Sara tog en slinga hon med haha ;))

Life is amazing!

Hej alla! Eller alla som fortfarnade sitter och väntar på att jag ska skriva något, trogna läsare! Antar att jag har tappat en hel del undertiden, hoppas ni hittar tillbaka hit :)
Jaha, var ska jag börja nu då? Jag kan ju inte sätta mig och skriva allting som har hänt under den senaste månaden, för det kommer ju bli ett världslångt inlägg. Men kan säga så mycket som att allting har varit så jäkla underbart, denna sommaren är och kommer att bli den bästa någonsin!! Trodde egentligen att den skulle bli den västa eftersom jag jobbar så mycket men när man har underbara vänner, en underbar pojkvän, underbar familj, ibland underbart väder och en underbar resa till Kreta som väntar! Livet leker helt enkelt :)
Än har jag inte tagit årets första dopp, bara i pool dock.. Är för mesig antar jag, så jäkla kalt i vattnet :(¨
Men i augusti sticker jag och Elina till Platanias en vecka, hur najs????
I söndags kom pojkvännen hem från Spanien, som jag hade saknat honom!! Fick världens godaste perfym av honom, han skämmer bort mig..
Idag är det dock tråkigt väder, varmt men täckt av moln över hela himmlen så är det ju såklart den dagen jag är ledig... När Sara har jobbat klart kommer hon nog hit så ska hon hjälpa mig med att slinga håret, det behövs!
Igår var vi här hemma och snackade en massa, käkade jordgubbar och gick ut en runda, sen stack vi in till Malmö för att äta jättemysigt! När vi hade ätit gick vi vidare till Lilla Torg och där var proppfullt med folk på uteserveriungarna, vi sa att vi åker nog in någon dag nästa vecka och sätter oss där! Vi gick vidare till Centralen och tog tåget till Lund, sen bussen till Staffanstorp en mysig dag helt enkelt!
Hoppas ni har lika härligt sommarlov som jag har!!!
Btw, jag kom in mitt förstaval så det blir Polhem med ekonomiprogramet i höst!

RSS 2.0